En duktig tandhygienist

Hej på er igen alla mina fina och underbara läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till ännu ett inlägg här på min blogg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en bra start på denna vecka. Som ni vet skriver jag en hel del om ekologiskt i min blogg, men dagens inlägg kommer att handla om någonting helt annat. Ni är nämligen en hel del som har uttryckt er ha problem med att hitta en bra tandhygienist på Östermalm med omnejd, och jag kan verkligen förstå varför. Då jag självklart vill vara till så stor hjälp som jag bara kan, kommer jag idag att skriva ett inlägg om detta och även tipsa er om det företag som jag själv valde att vända mig till för inte så länge sedan, nämligen Tandhygienist Janina Gröndahl. Tandhygienist Janina Gröndahl är en tandhygienist som jag själv fick som tips utav en kollega till mig, vilket gjorde mig väldigt glad. Jag har nämligen tidigare haft en hel del problem med att hitta bra företag inom detta, och tyvärr har jag stött på många företag som sagts kunna hjälpa mig men som sedan visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart har känts tråkigt.

Tandhygienist Janina Gröndahl är otroligt kunnig inom kundservice, och hon visade på en gång att hon ville skapa en bra relation till mig som patient, för att jag skulle kunna bli så nöjd som möjligt. Hon visade sig även vara otroligt kunnig och erfaren inom sitt yrke, vilket såklart är det allra viktigaste hos ett företag som detta. Jag blev otroligt nöjd med den hjälp som jag fick utav Tandhygienist Janina Gröndahl, och jag vill därför tipsa er läsare som befinner er på Östermalm, Södermalm eller Vasastan med omnejd att vända er till detta företag ni också.