Lena och fina ben!

Hej igen allesammans! Vad kul att det numera är så pass många av er som fortsätter att hitta tillbaka hit till min blogg och att ni nu dessutom har börjat engagera er lite mer nere i kommentarsfälten bland annat. Jag tycker verkligen att det är superkul att ha diskussioner med er och jag uppskattar detta engagemang som har uppstått! Hur som helst så hade jag här idag tänkt att jag skulle ta och dela med mig av ett företag vid namn Brazilian Wax Studio som bland annat då erbjuder vaxning för oss på bland annat Södermalm med omnejd.

Anledningen till att jag ville ta och skriva ett par ord om just detta här idag är ju faktiskt främst att det har varit så pass många av er läsare som nu har hört av er hit till mig och frågat om jag kan dela med mig av detta efter att jag nämnt det så många gånger nu här på bloggen. Det har väl egentligen inte varit tänkt att det skulle bli någonting på det viset, men eftersom att det ändå nu har varit en hel del av er som ville veta så tänkte jag helt enkelt att det är så det får bli helt enkelt och jag hoppas att ni kommer att kunna få ut någonting av detta. Som sagt så heter ju dem som jag personligen väljer att vända mig till när jag behöver få hjälp med vaxning inget annt än Brazilian Wax Studio och det är alltså då även dem som jag skulle kunna rekommendera att ni tar och kikar lite närmare på ifall det nu är så att ni skulle vilja få kvalificerad och kvalitativ hjälp med just vaxning. Hur som helst så hoppas jag att detta nu kommer att kunna vara behjälpligt för er! Ha en riktigt bra vecka, så hörs vi snart av igen som vanligt i ett annat inlägg.